Meny

Om Puerto Rico

Puerto Rico på  Gran Canaria, är en liten charmig stad med stranden mer eller mindre i staden. Det är den plats på Gran Canaria som det är säkrast att solen lyser. Staden är belägen i en dal och på dalens bergsidor. Båda väggarna på dalen är helt fyllda med lägenheter. Det är en härligt lummig atmosfär i Puerto Rico.

Puerto Rico - Shopping

Är du sugen att shoppa så finns det ett första klassigt shopping center som heter "Europa Shopping Center". Där kan du både äta, dricka och köpa kläder. 

Stränder - Puerto Rico

Puerto Rico´s strand är handgjord och ligger mellan två stycket hamnar. I hamnarna är det lätt att hitta båtar som erbjuder delfinresor och andra nöjesturer.

Precis utanför Puerto Rico så ligger en konstgjord strand som heter Amadores. Den har kritvit sand och vågbrytare för att få vattnet så lugnt som möjligt. Längs hela stranden finns det affärer och restauranger. Det finns även ett väldigt fräscha toaletter och duschar(inomhus) på stranden.

För barnen så finns det ett vattenland, Atlantida Puerto Rico Waterpark, som har många roliga vattenrutschbanor och andra attraktioner.  Den ligger precis bakom shoppingcentrumet.